17.11.2009.

DŽEKO: U JUNU ŽELIM BITI ROSSONER!

Milan je njegov dječački san, od nedavno je i on san svih tifoza crveno-crnih. U razgovoru za italijansku La Gazzetta Dello Sport, bh. reprezentativni napadač Edin Džeko ističe kako želi od juna obući dres Rossonera.

Skoro čitavo ljeto nagađalo se gdje će završiti bosanskohercegovački napadač Edin Džeko, poslije one briljantne sezone u Bundesligi, kada su njegovi Vukovi osvojili šampionat Njemačke. Milan je nekako bio najkonkretniji, ali iznos kojeg je Berlusconi bio spreman izdvojiti za Džeku, nije nimalo privlačio čelnike Wolfsburga.

"Priča sa Milanom još uvijek nije završena. Već sam rekao Wolfsburgovom direktoru kako želim preći u Milan. Uvijek sam bio navijač Milana i želim u junu postati Rossoner", kazao je Džeko za La Gazzettu Dello Sport.

Za našeg "dijamanta" zanimaju se gradski rivali iz Manchestera (United i City). Trenutna cijena bh. reprezentativca je 30 miliona eura, ali njegova želja da obuče dres Milana mogao bi biti presudni faktor o novom "vlasniku" prvog strijelca naše reprezentacije u ovim kvalifikacijama.

Image and video hosting by TinyPic

Utakmice Milana

Tabela


Image and video hosting by TinyPic

Banneri
acmcro
acm1989

Image Hosted by ImageShack.us


FKSARAJEVO PUZA          BY:FKS1946
Bavarci www.bavarci.blogger.ba


Image and video hosting by TinyPic
BROJAČ POSJETA
76115

Powered by Blogger.ba

var a1 = "Forza Milan";var a2 =;var delay =600 ;b1();function b2() {ID = setTimeout("b1()",delay);document.title = (a1);}function b1() {ID = setTimeout("b2()",delay);document.title = (a2);}